Categorii
Joburi

Mâine începe Târgul de Cariere Oradea: peste 30 de angajatori, sute de locuri de muncă și workshop gratuit pentru studenți

Peste 30 de angajatori participă mâine, între orele 10-17, la Târgul de Cariere Oradea. Evenimentul se desfășoară la Trade Center și se adresează atât persoanelor cu mai puțină experiență, cât și celor ce au dobândit cunoștințe solide în diferite domenii de activitate. Sute de  oportunități de carieră sunt oferite orădenilor de către angajatori, iar studenții vor avea parte de un workshop gratuit, organizat de compania Bosch Cluj. 

Locuri de muncă se găsesc în domenii precum Tehnică și Producție, Auto și Automotive, IT&Sostware, Consultanță, Recrutare, Servicii și Outsourcing, Call Center, Industria Alimentară, Retail, Farmacie și Medical.

Celestica, companie multinațională cu sediul în Toronto, Canada, și prezentă în Oradea din 2004, are peste 80 de poziții deschise, în domeniul tehnic și non-tehnic.

De asemenea, Inteva are 22 de locuri de muncă vacante, ofertă cu care vine la TdC Oradea pe 26 aprilie. Firma angajatoare caută 12 operatori de producție, dar și ingineri și șefi de echipă.

Cei care doresc să se angajeze în domenii precum Vânzări, Transport și Producție, pot trece pe la standul companiei CorporActive.

McDonald’s îi așteaptă pe orădeni cu oferte atractive. Reprezentanții companiei anunță venituri începând de la 1750 de lei pentru Crew și Hostess, până la 3.200 de lei pentru Manager Trainee. De asemenea, McDonald’s oferă burse în valoare de 2.000 de lei pentru cei mai buni angajați studenți.

 Stefanini, compania braziliană de soluții IT, vine și anul acesta la TdC Oradea. Sunt în căutare de Support Engineers vorbitori de germană, spaniolă, portugheză, franceză și engleză.

 Printre angajatorii care participă la evenimentul de la Trade Center se numără Celestica, CorporActive, Kaufland, Inteva Products, McDonald’s, Sykes, Eberspacher, Nidec, Faist Light Metals, Leroy Merlin, Plexus, Ramada, Stefanini, Electrolux, Penny Market, Continental, Comau, TMS, Zollner, Bosch, Kuka Products, H. Essers, Connect Group, Profi, Adecco, Cerved, Electromontaj Carpați, FinProm, Faist Metalworking, Microdeco, Romarketing, Astormuller, Hillton, dar și Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Bihor (parteneri instituționali).

Workshop gratuit Bosch pentru pasionații de electronică

Compania Bosch organizează la Târgul de Cariere Oradea workshopul gratuit „Latest Trends in Surface Mounting Technology (SMT)”. 

Ești student sau absolvent de facultate și te pasionează electronica, ingineria sau orice altă specializare asemănătoare? Specialiștii de la Bosch vor susține un seminar, în cadrul căruia participanții vor afla mai multe despre tehnologia de populare cu componente (procesele implicate) în vederea fabricării subansamblelor electronice din industria auto.

Workshopul se desfășoară la Trade Center, între orele 15-17.30, iar înscrierile se fac aici: http://www.targuldecariere.ro/oradea/seminarii/

Voluntari și tombolă Electric Castle

La ediția din această primăvară, organizatorii TdC pun un un accent deosebit pe programele de voluntariat. Astfel, Târgul de Cariere a încheiat un parteneriat strategic cu Electric Castle. Reprezentanții evenimentului vor recruta viitori voluntari pentru festivalul de muzică din acest an, ce va avea loc la Castelul Banffy de la Bonțida, prin organizarea de interviuri pe loc.

De asemenea, toți participanții Târgului de Cariere vor putea să se înscrie la tombola ce le va da ocazia să câștige un abonament gratuit la EC 2018.

Târgul de Cariere se desfășoară de 12 ani în cele mai mari orașe din țară, însumând până acum 142 de ediții. “Un număr impresionant de întâlniri facilitate între angajatori și potențiali angajați, un număr mare de vizitatori care și-au îmbunătățit parcursul carierei. Ne bucurăm că în toată această perioadă am devenit partenerul de încredere al tuturor companiilor care investesc în brandul propriu și care sunt mereu în căutarea celor mai buni angajați”, declară Mihai Cotos, fondator al evenimentului.

Târgul de Cariere Oradea are loc joi, 26 aprilie, la Trade Center, între orele 10.00 – 17.00,  iar intrarea este liberă. Detalii găsiți pe www.targuldecariere.ro.