Categorii
Sfaturi

Câștigă un loc gratuit la Starup Area – Târgul de Cariere

Ești un startup din Cluj, Brașov, Iași sau Chișinău? Târgul de Cariere îți dă șansa să participi gratuit la evenimentele noastre de recrutare și să ocupi un loc în Startup Area. Cum? Citește articolul de mai jos. 😉 

Startupurile nu mai sunt ce erau odată, idei mici născute în garajul vreunui visător și rămase la stadiul de “Ce-ar fi fost dacă?” Startupurile nu mai sunt demult mici businessuri fără prea mari șanse de izbândă, mult prea neînsemnate pe lângă coloșii industriei mondiale. Startapurile au ajuns să crească mari. La fel de mari ca ideile îndrăznețe ale celor care au avut curaj să viseze și, ce e mai important, să acționeze și să pună în practică un plan de afaceri.

Startapurile schimbă lumi și inovează în fiecare zi.

Pe cele mai bune dintre ele le observi abia după ce obțin un anumit succes. Totuși, dacă acum ai trage cu ochiul prin istoria majorității startupurilor, vei observa că unele au început cu idei stupide, însă s-au bucurat de cel mai mare succes văzut vreodată.

Platforma Amazon a pornit cu ideea de a vinde cărți online, chiar dacă internauților încă le era frică să utilizeze cărțile de credit pe web.

Inițial, craiglist trebuia să fie un suport pentru liste. Unul urât și gratuit. Nu și pentru escroci sau prostituate.

Motorul de căutare Google s-a evidențiat dintre zecile deja existente prin faptul că a eliminat din rezultatele căutării știrile ce conțineau reclamă, pentru ca utilizatorii să nu fie distrași de la utilizarea serviciilor gratuite ale motorului de căutare.

Iar exemplele acestor startupuri care, acum, sunt lideri mondiali în industriile lor, pot continua la nesfârșit.

Și, hei, profesioniștii au ajuns să prefere startupurile în detrimentul marilor corporații. Unele studii arată că programatorii din centrele tehnologice ale lumii, cum ar fi Silicon Valley, Londra sau Berlin, încep să aleagă locuri de muncă de pornire în detrimentul multinaționalelor, deoarece acele locuri de muncă sunt mai provocatoare.

La Târgul de Cariere vrem să creăm o punte între startupurile din România și peste cei 25.000 de persoane care ne vizitează evenimentele în fiecare sezon.

În această primăvară, la patru dintre târgurile cele mai mari organizate de noi – Cluj-Napoca, Iași, Brașov și Chișinău – punem ideile creative din spatele startupurilor în lumina reflectoarelor.

La cele patru evenimente TdC vom amenaja Startup Area. Și pentru că businessurile la început de drum au nevoie de un imbold, am decis să oferim șansa unor startupuri să participe gratuit la Târgul de Cariere.

Așadar, dacă ai un startup și dorești să devii atractiv pentru alte companii, să faci cunoștință cu noi piețe, utilizatori și proiecte, aplică pentru o șansă de a câștiga un loc gratuit în Startup Area.

Dacă ești un startup din Iași, Brașov, Cluj-Napoca sau Chișinău ?️completează formularul: http://www.targuldecariere.ro/startup/ și ai șanse să fii selectat printre câștigători.

Provocarea este simplă: răspunzi la cele șapte întrebări din formular până la data limită (mai jos), iar noi selectăm startupurile care vor participa gratuit la Târgul de Cariere.

Bineînțeles, avem și câteva criterii de selecție: numărul de oportunități, joburi sau internshipuri deschise, inovația standului, impactul aupra participanților și angajatorilor, originalitatea ideii din spatele startupului.

Termen de înscriere:

Târgul de Cariere Iași: 1 martie

Târgul de Cariere Brașov: 6 martie

Târgul de Cariere Chișinău: 13 martie

Târgul de Cariere Cluj-Napoca: 3 aprilie